miruna.ro

 
2009   |   2010
2008   |   2009   |   2010

Apuseni - Padis - Focul Viu

    Personal Focul Viu m-a dezamagit. Poate am avut eu asteptari prea mari. Ghetarul e destul de aproape de Glavoi fara gunoi. De altfel Glavoiul e un punct important in Padis de unde pleaca o gramada de trasee.
    Dupa ce treci de intersectia cu poteca ce duce spre Pestera Neagra, Groapa de la Barsa, etc., destul de repede ajungi la coborirea spre ghetar. Nu se poate intra inauntru in pestera, fiind improvizat un gard inainte de a putea ajunge la ghetar.
    Ghetarul Focul Viu si Cetatile Ponorului au fost obiectivele cu cea mai mare afluenta de turisti. Accesul la locul de unde se vedea in pestera e destul de strimt si mai mult de citeva persoane nu pot cobori odata. La dus in colo am facut "intrecere" cu un grup de citeva zeci de prunci care mergeau si ei sa vada ghetarul. daca nu am fi ajuns inaintea lor cred ca am fi stat o ora pina apucam sa coborim.
    Dupa vizitarea obiectivului ne-am intors la intersectia de care am mai amintit unde am mincat si de unde am luat-o inspre Groapa de la Barsa.Nume:

Comentariu:


* Comentariul va fi afisat dupa verificarea lui.